Voor wie?

Kinderen kunnen op allerlei manieren laten zien dat het niet goed met ze gaat. LEF! biedt begeleiding aan kinderen en jongeren die zich bijvoorbeeld druk gedragen, zich angstig, bang of verdrietig voelen, snel boos worden en/of vaak ruzie maken. Ook biedt LEF! begeleiding aan kinderen en jongeren die hooggevoelig zijn, zich anders voelen, een laag zelfbeeld hebben, faalangstig gedrag laten zien, niet weten hoe ze vrienden moeten maken, gepest worden of zelf pesten, of met een scheiding, verlies van een dierbare of trauma te maken hebben (gehad).

Kinderen met bijv. ADHD, ADD of PDD-NOS kunnen eveneens baat hebben bij therapie. Samen zullen we dan aan het werk gaan om te kijken hoe ze hier handiger mee om kunnen gaan en welke kwaliteiten hier achter zitten.

Het kan voorkomen dat er kinderen zijn die van iets heel anders last hebben, of ouders die niet weten wat er aan de hand is, maar wel zien dat hun kind niet lekker in zijn/haar vel zit.

Dus aarzel niet, in een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek kunnen we altijd bespreken of uw kind bij mij op het juiste adres is.