De tarieven van LEF!

De kosten zijn € 77,00 (inclusief 21% btw) per sessie/gesprek van 60 minuten. De kosten van een halve sessie zijn €43,00

Afspraken die niet nagekomen worden en niet tenminste 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Vergoedingen

Omdat ik ingeschreven sta bij de RBCZ en de beroepsvereniging de NFG (NFG) is het mogelijk om bij verschillende zorgverzekeraars uw kosten vergoed te krijgen. Mijn therapie valt onder alternatieve geneeswijzen. Kijkt u hiervoor in uw verzekeringsdocumenten of neem contact op met uw zorgverzekeraar.  U kunt ook naar de site van de NFG en gaan naar de pagina ‘vergoedingen’. Hier vind u alle zorgverzekeraars en de mededeling of ze mijn therapie (gedeeltelijk) vergoeden.

Graag wijs ik u op de mogelijkheid de gemaakte kosten voor kinder-/jeugdtherapie af te trekken bij uw belastingaangifte als ‘bijzondere ziektekosten’ of terug te vragen bij de gemeente als uw inkomen op bijstandsniveau ligt. Ook is het in sommige gevallen mogelijk een PGB (Persoons Gebonden Budget) aan te vragen voor uw kind, of een “rugzakje”, waaruit de kosten voor kinder- en jeugdtherapie vergoed kunnen worden.

Registratienr. NFG: 6304146440
KVK: 082033780000
BTW: NL107793611B01